Nieuws
2010 - 23 september Bug verholpen - deel 2
In aanvulling op de huislijst reset bug, is nog een bug verholpen welke soms zorgde voor problemen bij een reset.

2010 - 13 juli Bug verholpen
Er bleek een kleine maar irritante fout te zitten in de huislijst: de reset functionaliteit van de huislijst werkte niet naar behoren. Dit is inmiddels verholpen.

2009 - 21 oktober Update website
Op dit moment zijn we bezig met een grote update van de website. Ondermeer wordt het design aangepast als ook wat functionaliteit. We houden je op de hoogte van de voortgang!

2008 - 05 april Captcha probleem
Er was een probleem ontstaan in het registratie process, waardoor het verificatie plaatje niet meer werd getoond. Dit is inmiddels verholpen.

2007 - 06 mei Reset password
De optie om je password te resetten is nu toegankelijker gemaakt direct in het inlogmenu.

2007 - 01 mei Invoercontrole
De invoer van gegevens is vanaf heden strikter gemaakt. Dit is uitvoerig getest, maar laat ons weten als er problemen zijn.

2007 - 07 april Huislijst item toevoegen
Het maximaal in te voeren bedrag voor een item in de huislijst is vergroot van 99.99 euro tot 999.99

2007 - 20 maart Oud afrondingsprobleem verholpen
Zoals opgemerkt door een huisgenoot, bleek er een rare afrondingsfout te zitten in de huislijst. Dit bleek in de structuur van de database te zitten, hetgeen direct verholpen is. Alle huislijsten zijn herberekend, waardoor enige saldi aangepast zijn.

2007 - 19 maart Registeren probleem verholpen
Het probleem met het niet meer kunnen registreren is inmiddels verholpen. De ingebouwde email controle functie vertoonde kuren. Deze is nu uitgeschakeld. Let dus goed op dat je email adres klopt anders is het niet mogelijk de account te activeren!

2007 - 13 maart Updates
Er is een probleem met het profiel bijwerken verholpen. Verder draaien de backups nu keurig zoals bedoeld en blijken zij direct terug te zetten zijn in geval van een calamiteit.